BARNDANS

Med barndans läggs grunden för all fortsatt dans. Här får barnen möjlighet att utveckla sin musikalitet, rytmkänsla, mimik, koordination och kroppsuppfattning. Vi arbetar med att utveckla barnens rörelsefantasi och dansglädje. Enkla grundsteg sätts ihop till danser. Kurser ges för barn 4-5 år.

FAMILJESPRATTEL 2-4 år MED FÖRÄLDER

Här får barnen möjlighet att utveckla sin rörelsefantasi och motorik genom att vi övar på att springa, hoppa, rulla och klättra varvat med danslekar och kul musik, allt som barn älskar. En möjlighet att skapa en glädjefull stund tillsammans, fylld av rörelse! Kurser ges för barn mellan 2-4 år med förälder.

SHOWDANS

Under lektionerna arbetar vi med en grundläggande jazzuppvärmning som ger styrka och smidighet, följt av diagonalövningar och danskombinationer med olika karaktär.
I showdansen möts vi av en dansmix inspirerad av jazz, balett, modernt och street. 
Fokus ligger på uttryck och känsla i musiken. Kurser ges från 4 år och uppåt.

STREETDANCE

Under lektionerna arbetar vi med en grundläggande streetuppvärmning som ger styrka och smidighet, följt av diagonalövningar och danskombinationer med olika karaktär.
Vi utgår från Hiphopens grunder med steg och rörelser där fokus ligger på koordination och musikalitet.  Kurser ges från 6 år och uppåt.

MUSIKAL

Släpp fram känslan och kraften med sång och dans! Den här kursen är till för dig som vill träna sångteknik, sångframställning och dans i grupp. Du behöver ingen tidigare sångvana utan musikalinriktningen är till för dig som har en längtan av att få sjunga och dansa på scen. Kurser ges från 6 år och uppåt.

PARKOUR & TRIX

Lär dig volter och coola trix!
Här tränar vi grundläggande gymnastikövningar som tar oss vidare till volter av olika slag.
Explosivitet, styrka och snabbhet i form av redskapsbanor, hinder och stationer. Vi tar oss från en plats till en annan så snabbt och smidigt som möjligt. Kurser ges från 4 år och uppåt.

BARN & UNGDOMSGYMNASTIK

Lektionerna inleds med en uppvärmning och härefter tränar vi olika moment inom redskapsgymnastik. Här tränar vi allt från grundläggande kullerbyttor till avancerade volter utifrån gruppens nivå och ålder. Vi tränar på följande redskap: matta, air-track, satsbräda, trampett och skumgrop.
Kurser ges från 4 år och uppåt.

TRUPPGYMNASTIK

Truppgymnastik är en lagsport där vi tränar och tävlar tillsammans i grenarna trampett, tumbling och fristående.

Vi erbjuder lag i truppgymnastik från 6 år och uppåt.

BALETT

För alla små ballerinor!
Här får barnen möjlighet till rörelse- och dansglädje där vi övar musikalitet, koordination, koncentration, balans och hållning.
Vi utgår från lek, enkla steg och rörelser med balettkänsla. Kurser ges för barn från 3-10 år.