CORONA - PAUS i VERKSAMHETEN

Coronaviruset fortsätter att sätta djupa spår inom idrotten. Alla tävlingar, serier, cuper och evenemang ställs in. Idrott efter idrott, förening efter förening, företag efter företag stänger ner sina verksamheter.
Som Roslagens största kursarrangör inom dans, gymnastik och parkour har nu även vi av omsorg för våra elever, personal och anhöriga tagit ett beslut om att pausa kursverksamheten tillfälligt. Detta för att hjälpa till att minska smittspridningen av Corona.

  • All träning from måndag 16 mars - söndag 29 mars är inställd.
  • De lektioner som går förlorade hoppas vi kunna kompensera med en förlängd vårtermin.
  • Nytt beslut gällande träning tas om två veckor.

 
Med anledning av regeringens beslut att förbjuda sammankomster med fler än 500 personer kommer vårens avslutningsshower att ställas in. Vi jobbar hårt på att hitta andra möjligheter till uppvisningar.
 
OBS! Det kommer nya restriktioner och riktlinjer hela tiden och vi följer och agerar utifrån officiella källor, sunt förnuft och beslut som tas kring frågan.
 
Vi måste alla ta vårt ansvar och hjälpas åt!